Happyness House

One half of the client couple is a photographer who understands the value of light.

The other half enjoys an appreciation of an active coastal lifestyle and with this the importance of robust design elements that help to faciliate an easy transition from the surf to the home. The main public zone of the house provides a solid connection between the front yard pool area and the backyard space. The sliding doors on either end disappear out of sight and the concrete flooring is continued to the external areas to enhance this feeling of openness. The master suite on the first floor, overlooks a double height void over the entry which frames views of adjacent mature gardens to the north and views of the Border

Location
Cabarita, NSW

Completed
2016

Builder
Sanctuary 28

Photographer
© Andy Macpherson Studio
© Happyness Photography

Location
Cabarita, NSW

Completed
2016

Builder
Sanctuary 28

Photographer
© Andy Macpherson Studio
©Happyness Photography

“From our very first onsite meeting with Scott, we knew he was the architect for us!!  He designed a house that complements our lifestyle perfectly!! He spent a lot of time getting to know our interests and how we would use the spaces and we couldn’t be more thrilled with the result. It has been life changing in the best possible way.”

– Vanessa Brown

We would love to work together with you to realise your next creative project